Corona Update

Actuele informatie

Beste bezoekers & volgers,

Graag willen wij meer informatie met jullie delen over de aankomende evenementen die op de planning staan en de
‌tickets die jullie daarvoor hebben aangeschaft.

Alle evenementen t/m 1 Juni 2020 worden geannuleerd omdat wij graag meewerken aan de maatregelen en adviezen van de overheid. Veiligheid en gezondheid staat bij ons op nummer 1.

Meer informatie:
Jonna Fraser
– 13 Maart 2020 was al geannuleerd. Wij hadden aangegeven dat de tickets van dit evenement automatisch worden teruggestort door de ticket leverancier Tibbaa. Het terugstorten van de tickets kan door de drukte tussen de 1-4 weken duren. Dit evenement (Jonna Fraser) gaan wij verplaatsen naar een nieuwe datum. Meer informatie volgt zo snel mogelijk!

T Paradepaardje – 27 Maart 2020 is ook geannuleerd. De online tickets voor dit evenement zijn inmiddels al teruggestort en degene die een kaartje bij The Athlete’s Foot hebben aangeschaft kunnen ’T Paradepaardje een PB en/of DM sturen. Mocht je vragen hebben met betrekking tot dit evenement kun je ook terecht in een PB en/of DM bij ’T Paradepaardje.

Bryan MG – 10 April 2020 is geannuleerd. Dit evenement gaan wij verplaatsen naar een nieuwe datum. De tickets voor dit evenement blijven geldig. Een nieuwe datum volgt snel. Kun jij niet tijdens de nieuwe datum? Dan wordt het volledige ticketbedrag binnen 4 weken teruggestort op je rekening.

Diaz & Bruno – 25 April 2020 is geannuleerd. De ticketverkoop voor dit evenement was nog niet van start gegaan. Een nieuwe datum voor Diaz & Bruno volgt zo snel mogelijk.

Voor nu vragen wij iedereen zich te houden aan de maatregelen vanuit het RIVM en de overheid. Laten we dit samen aanpakken en er snel weer bovenop komen!

Wij wensen iedereen heel veel sterkte en succes de komende tijd en we zien jullie graag met alle opgespaarde frisse energie terug in Club Seven Den Helder.

Heb je een vraag en is deze nog niet beantwoord? Mail ons dan naar info@club-seven.nl

Liefs,

Team Club Seven Den Helder


Willemsoord 51  |  1781 AS Den Helder


Vrijdag (zie agenda)
24:00 - 04:00
Zaterdag (CLUB NIGHT)
24:00 - 04:00